Motorcsere, szerelo nem reagall?
Figyelt kérdés
Hali!
Vettem egy autot amiben motort kell cserelni, megallapidtam a szerelovel hogy megcsinalja..vasarnapra igerte,meg intezi az eredetvizsgat az atirashoz.
Penteken azt mondja mar kesz az eredetvizsga...ma meg hogy nem...
Holnapig tudom atirni a kocsit.
Illetve vasarnapra hozta volna, akkor kitalalta hogy hetfo(ma)..ma megse mert a kuplung csuszik... es csak szallitani lehet a kocsit..
Ma igerte hogy 3-4 fele hiv..
Azota telefont nem veszi fel.
Mit csinaljak?
2020. okt. 12. 16:39
1/9 anonim válasza:
Erre tőlünk vársz választ? Menj oda személyesen, és rájössz, hogy még semmit sem csinált. Egy motorcsere nem gyerekjáték, honnan van pótmotor, ő intézi vagy te, ennek lepapírozása, stb. Szerintem te valamit nagyon félreértettél...
2/9 A kérdező kommentje:
Motorkodos.
O intez elvileg mindent..
Meg azt mondta meg motorcsere elott meglesz az eredetvizsga
2020. okt. 12. 16:44
3/9 D. Brasco válasza:
Haver téged egyszeruen átbaxtak.....amiben az a legdurvabb hogy neked le sem edik,meg a gyakorira jössz érdeklödni,higy megis mit csinálj.....szerintem amugy lekváros buktát....az jó lesz....azt szeretem....
4/9 A kérdező kommentje:
Közben hívott, és átvettem a kocsit :DDD
2020. okt. 12. 16:56
5/9 anonim válasza:
Persze 20 perc alatt átvetted a kérdés kiírása óta.
6/9 D. Brasco válasza:
Ó,hogyne persze.....eddig a telefont sem vette fel most meg nagy hirtelen kész az auto a motorcserevel,meg eredetvizsgával,meg még gondolom megnis kupunhozta azóta.... .
9/9 A kérdező kommentje:
Mondom megvan :D működik.
Átírása ma megtörtént :)
Opel
2020. okt. 13. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!