Mikor fogjátok felrakni a téli gumit?
Én idén sztem kihagyom. A korona miatt nem megyünk sehova úgy sem, még rokonokhoz sem valószínű, és idén már dolgozni is végig otthonról dolgozom. Közben meg a globális klímaváltozás amúgyis szépen elintézi, hogy enyhék legyenek a telek, tavaly is feleslegesnek érződött felraknom. (Hozzá teszem, hogy Bp belvárosában lakunk.)
Majd állok 2 órát a hóesésben a többi gyökérrel a gumisnál, ha nem lesz igazam, de én most erre fogadok.
Én már cseréltem hétvégén igaz azért mert defekteset le kellet cserélni így letudtam egybe.
Ausztriában pl. az ökölszabály az O-O (Októbertől Húsvétig), október végén szoktam cserélni bár novemberig úgyse megyek sehova:)
Budapeeten élek
Volt téli gumim de 4-5 év után felkeményedik és kuka. Már 2 éve nyári gumival tolom. Megyeszékhely, abszolút nem érződött, hogy nyári gumival gáz lenne. Össz vissz 2 havasabb, latyakosabb nap volt amikor lassabban mentem picit tavaly. 2 napért vagy 1 hétért nem veszek téli gumit.
Ha brutálisan gáz lenne busszal el tudnék menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!