Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor fogjátok felrakni a...

Mikor fogjátok felrakni a téli gumit?

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor már lehet számítani hajnali fagyokra.
2020. okt. 12. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
én nem használok téli gumit
2020. okt. 12. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Én idén sztem kihagyom. A korona miatt nem megyünk sehova úgy sem, még rokonokhoz sem valószínű, és idén már dolgozni is végig otthonról dolgozom. Közben meg a globális klímaváltozás amúgyis szépen elintézi, hogy enyhék legyenek a telek, tavaly is feleslegesnek érződött felraknom. (Hozzá teszem, hogy Bp belvárosában lakunk.)

Majd állok 2 órát a hóesésben a többi gyökérrel a gumisnál, ha nem lesz igazam, de én most erre fogadok.

2020. okt. 12. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 7°C lenne a fordulópont, ha ez alá lemegy a hőmérséklet, akkor a téli gumi már jobban tapad. Ettől függetlenül én fagypont alatt nem tartom indokoltnak, az meg egyre később következik be. Majd ha lesz 0 fok, akkor cserélek. Úgyis itt van a garázsban a gumi saját felnijén meg a hidraulikus emelő, 20 perc alatt cserélem a 4 gumitha kell.
2020. okt. 12. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Sose volt téli gumim, de ha ilyen telek lesznek nem is lesz.
2020. okt. 12. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már cseréltem hétvégén igaz azért mert defekteset le kellet cserélni így letudtam egybe.

Ausztriában pl. az ökölszabály az O-O (Októbertől Húsvétig), október végén szoktam cserélni bár novemberig úgyse megyek sehova:)

Budapeeten élek

2020. okt. 12. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Volt téli gumim de 4-5 év után felkeményedik és kuka. Már 2 éve nyári gumival tolom. Megyeszékhely, abszolút nem érződött, hogy nyári gumival gáz lenne. Össz vissz 2 havasabb, latyakosabb nap volt amikor lassabban mentem picit tavaly. 2 napért vagy 1 hétért nem veszek téli gumit.

Ha brutálisan gáz lenne busszal el tudnék menni dolgozni.

2020. okt. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!