Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg félelmet keltő egy g...

Tényleg félelmet keltő egy g osztályos mercedes?

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 12:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
Más érvet nem nagyon lehet felhozni egy olyan autó mellett ami alapvetően máig terepjáró 90%-ban, és átlagos felhasználásban még az árkategóriáján belül is van rengeteg kényelmesebb, logikusabb, jobb döntés.
2020. okt. 12. 21:59
 12/26 anonim ***** válasza:
22%

11

Hát igen, ez van ha csak az orrodig látsz.

2020. okt. 12. 22:03
 13/26 anonim ***** válasza:
Na ha neked iylen jó szemed van, magyarázz már meg valami érvet amellett, hogy miben jobb egy G a hétköznapi használatra mint akár egy ML csak, hogy márkán belül maradjunk?
2020. okt. 12. 22:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Feketében az, főleg ha erős Tsávók ülnek benne.
2020. okt. 13. 06:04
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
#11: Ugyanannyi érvet lehet felhozni mellette, mint bármelyik másik SUV mellett. Gyakorlatilag nullát. Csak van aki tovább lát a közlekedőedény szintnél.
2020. okt. 13. 07:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy valami kitérőválaszt fogsz adni, mert nem tudsz valódi érvet felhozni. SUV alapból hétköznapi használatra van tervezve, nem egy létravázas terepjáró.
2020. okt. 13. 07:23
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

Magamból kiindulva: Nekem is rohadtul tetszik. Én is vennék. Nincs mit kompenzálnom. Csak nagyon bejön a forma. És hogy milyen ész érv van mellette? Semmilyen. Erős. Nem mindennapos forma. Pont. Ennyit tud. Mer a BMW X6 mellett milyen ész érv van? Semmilyen. Vagy a Bugatti Chiron mellett? Számomra egy Opel Astra mellett sincs ész érv. Vannak emberek, akiknek fontosabb a megjelenés, mint hogy 5 litert fogyasszon a kis szappanosdoboz.

Kicsit vonatkoztassunk el, ne keressük mindenben az ész érveket, meg a praktikumot. Én pusztán azért megvenném, mert rohadt jól néz ki. Minden mást leszarok :D.

És igen, jól írták. Népszerű. Viszik mint a cukrot. Hülyék lennének beszűntetni a gyártását. Menj ki pl. Dubajba, kicsit nézegess körbe. Vagy nézz körbe az amerikai sztárok között. Státusszimbólum autóról beszélünk. Ráadásul szerintem az eladottaknak több mint a fele AMG.

2020. okt. 13. 07:53
 18/26 anonim ***** válasza:

#16: Valószínűleg nem tűnt fel, de nem velem vitáztál eddig...

Nem kitérő a válasz. Ugyannyi érv szól mellette, mint bármelyik másik terepjáró, majdnem terepjáró, SUV, szabadidő autó stb mellett.

Csak ez drágább, mert más értéket képvisel. Nincs ebben semmi trükk

2020. okt. 13. 07:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Jó, % ot néztem, az azonos. De mikor egy típusnak a gyártó saját bevallása szerint is van kényelmesebb alternatívája házon belül, és a tesztek is szinte mindig ecsetelik, hogy kéynelemben közel sem hozza azt mint amit egy " átlag " Mercedes, nagyobb temponál nagy szélzaj, a futóműve is imbolygóssá válik legtöbb esetben. Mert ez egy terepre tervezett gép, és ezért nincs benne semmi észérv, hogy pl valaki azért veszi mert kényelmesebb városban, vagy szükséges, ez tipikusan nem csak MO-n, az említett Dubai-ban is, ott meg főleg, egy kifelé mutatós autó, hogy nézzétek, megtehetem hogy ebben gurulok.
2020. okt. 13. 08:05
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

#19:

Igen. Státusszimbólum. Hallottál már erről? Nem kell hozzá ész érv. Olvasd el megint a 17-es hozzászólásomat. Ugyanúgy nincs ész érv az összes többi SUV-nál a személyautókkal szemben. ÉS? Érdekel valakit? Nem. Veszik. Kész. Ne akarj mindenben ész érvet keresni.

Milyen ész érv van egy 200 ezres Gucci torna cipő mellett? Biztos kényelmesebb a 25 ezer Forintos Nike. Milyen ész érv van egy lassan 500 ezres Iphone mellett? Lassan harmadannyiért ugyan azt tudják az Androidok. (Mondom ezt úgy, mint Iphone-os). Milyen ész érv van az 500 forintos RedBull mellett, amikor szerintem a 200 Forintos Burn finomabb?

Te így gondolod. Sokan mások (AKIK MEGVESZIK A G MERCIT) azok meg nem. És jegyezd meg azt, hogy a Mercedes nem abból él, akik keresik az értelmet a kocsiban... Nem belőled, aki itt vakarja a fejét, hogy mi a szarér vennék ilyet, amikor sokkal praktikusabb egy Ford Focus, és mindenáron meg akarod magyarázni, hogy mennyire értelmetlen. Nem. A Mercedes leszarja az ilyeneket, mint te :D (Bocsi, nem személyes, mert rengetegen vagytok)

A Mercedes azokból él, akiknek tetszik a G osztály és megveszik az autót. Márpedig barátom. Megveszik.

2020. okt. 13. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!