Tényleg félelmet keltő egy g osztályos mercedes?
11
Hát igen, ez van ha csak az orrodig látsz.
Magamból kiindulva: Nekem is rohadtul tetszik. Én is vennék. Nincs mit kompenzálnom. Csak nagyon bejön a forma. És hogy milyen ész érv van mellette? Semmilyen. Erős. Nem mindennapos forma. Pont. Ennyit tud. Mer a BMW X6 mellett milyen ész érv van? Semmilyen. Vagy a Bugatti Chiron mellett? Számomra egy Opel Astra mellett sincs ész érv. Vannak emberek, akiknek fontosabb a megjelenés, mint hogy 5 litert fogyasszon a kis szappanosdoboz.
Kicsit vonatkoztassunk el, ne keressük mindenben az ész érveket, meg a praktikumot. Én pusztán azért megvenném, mert rohadt jól néz ki. Minden mást leszarok :D.
És igen, jól írták. Népszerű. Viszik mint a cukrot. Hülyék lennének beszűntetni a gyártását. Menj ki pl. Dubajba, kicsit nézegess körbe. Vagy nézz körbe az amerikai sztárok között. Státusszimbólum autóról beszélünk. Ráadásul szerintem az eladottaknak több mint a fele AMG.
#16: Valószínűleg nem tűnt fel, de nem velem vitáztál eddig...
Nem kitérő a válasz. Ugyannyi érv szól mellette, mint bármelyik másik terepjáró, majdnem terepjáró, SUV, szabadidő autó stb mellett.
Csak ez drágább, mert más értéket képvisel. Nincs ebben semmi trükk
#19:
Igen. Státusszimbólum. Hallottál már erről? Nem kell hozzá ész érv. Olvasd el megint a 17-es hozzászólásomat. Ugyanúgy nincs ész érv az összes többi SUV-nál a személyautókkal szemben. ÉS? Érdekel valakit? Nem. Veszik. Kész. Ne akarj mindenben ész érvet keresni.
Milyen ész érv van egy 200 ezres Gucci torna cipő mellett? Biztos kényelmesebb a 25 ezer Forintos Nike. Milyen ész érv van egy lassan 500 ezres Iphone mellett? Lassan harmadannyiért ugyan azt tudják az Androidok. (Mondom ezt úgy, mint Iphone-os). Milyen ész érv van az 500 forintos RedBull mellett, amikor szerintem a 200 Forintos Burn finomabb?
Te így gondolod. Sokan mások (AKIK MEGVESZIK A G MERCIT) azok meg nem. És jegyezd meg azt, hogy a Mercedes nem abból él, akik keresik az értelmet a kocsiban... Nem belőled, aki itt vakarja a fejét, hogy mi a szarér vennék ilyet, amikor sokkal praktikusabb egy Ford Focus, és mindenáron meg akarod magyarázni, hogy mennyire értelmetlen. Nem. A Mercedes leszarja az ilyeneket, mint te :D (Bocsi, nem személyes, mert rengetegen vagytok)
A Mercedes azokból él, akiknek tetszik a G osztály és megveszik az autót. Márpedig barátom. Megveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!