Krosszarcu kérdése:
Hogyan kell beindítani egy nem induló kocsit -20 fokban?
Figyelt kérdés
Én nem voltam erre felkészülve, és vizet öntöttem a motortérbe, a Celicám beindult, de azt mondták hogy ez volt a rossz módszer. Akkor mi a jó módszer?2020. okt. 12. 06:07
11/20 A kérdező kommentje:
Fenyitottam a motorháztetőt és a motorra és az automat váltóra zúdítottam?
2020. okt. 12. 11:12
12/20 anonim válasza:
Máskor inkább tényleg hugyozd le...
13/20 A kérdező kommentje:
Tehát nem jó a módszer? Akkor miért indult be, és nem ázott át?
2020. okt. 12. 11:21
14/20 anonim válasza:
Nem feltétlen most jönnek elő a problémák, hanem majd mikor korrodálódni fognak a csatlakozók a víz hatására.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem a motor és csatlakozók nagyon komoly műanyag burkolatba voltak ágyaza...
2020. okt. 12. 11:49
16/20 anonim válasza:
Tudom milyenek, elég komolyak annyira hogy egy hajszálrepedésen is befolyik a víz.
17/20 anonim válasza:
Neked akkor először a kompressziót kellene megméretned, akkor csinál ilyet az autó.
Hidegen nincs kompresszió, ez a szelephézeg hiányától lehet.
Tudom mert az enyémmel is ilyen volt.
Ha lesesett a hőmérséklet 0 fokra már nem indult be.
Ha alá tettem előtte a hősugárzót 10 perc után pöccre indult vagy én is leöntöttem egy kanna forró vízzel és akkor is indult hiba nélkül.
Majd utána a szelephézeg meglett csinálva mert lapkás volt, azóta nincs ilyen probléma.
18/20 A kérdező kommentje:
Pár hónapra rá megnéztük rossz volt az aksi...
2020. okt. 12. 19:33
19/20 anonim válasza:
Sebaj, azt is le kell pisálni. Vagy inkább bele.
20/20 anonim válasza:
Ne öntögess vizet -20 fokban a motortérbe. Próbálkozz inkább többször indítással, várj vele picit és újból. Kinyomott kuplunggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!