Miért vagyok béna vezetés közben?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem vezetek rosszul, meg szeretik nagyon is vezetni. Régebben mindenféle földes útra mentünk gyakorolni, azt nagyon élveztem, meg jól is ment. De ha kimegyek a forgalomba, az maga a pokol. Elkezdek remegni, azonnal felmegy a vérnyomásom 180-190-re is, és képtelen vagyok koncentrálni. Ehhez lehet hozzájárul az is, hogy vannak különböző pszichés gondjaim. A nyugtató segíthet ezen?#vezetés #béna #sofőr
2020. okt. 10. 21:09
11/19 anonim válasza:
Jól írják, nem mindenkinek való a vezetés sem.
12/19 anonim válasza:
Csak kíváncsiságképpen kérdezem, hogy melyik városban áll fenn ez a helyzet?
13/19 A kérdező kommentje:
Győr.
2020. okt. 11. 14:34
14/19 anonim válasza:
Na, Jézusom!
Nehogy egyszer előttem szerencsétlenkedj az Ipar úti felüljárón vagy a Szigethy Attila úton!
15/19 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szerencsétlenkedni.
2020. okt. 11. 20:25
16/19 anonim válasza:
Sok sikert kívánok kedves Kérdező !
17/19 A kérdező kommentje:
A nagyapám mindig azt mondja, hogy igyak meg egy feles és az segít...
2020. okt. 11. 20:39
18/19 anonim válasza:
Igyál, míg a szemed kiáll !
De legalább elveszik a jogsid ha iszol.. :D
19/19 anonim válasza:
14-es: Majd én szerencsétlenkedek előtted :D Én is győri vagyok, 2 éve van jogsim. Majd megállok előtted a zöldnél a Szigethy Attila úton :D Itt buktam meg az első vizsgámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!