Kb. mennyit ér egy 2005-ös Opel Corsa, 3 ajtós autó?
Figyelt kérdés
#opel, corsa, autó
2020. okt. 10. 18:50
2/5 anonim válasza:
200-700 ezer Ft között, felszereltségtől és állapottól függően.
3/5 anonim válasza:
190 ezredest adok a kezedbe ha eladó.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyik ismerösöm akarja eladni az autóját. Viszont én nem annyira értek hozzá, ez lenne az első autóm. Mire figyeljek oda, mi az amit mindenképp nézzek meg vagy nézessek meg egy szakemberrel mondjuk, vagy mire kérdezzek rá a tulajdonostól,mielőtt esetleg megvenném?
2020. okt. 10. 22:57
5/5 anonim válasza:
Ha abszolút nem értesz hozzá szerintem vidd el a legközelebbi Opel márkaszervízbe egy állapotfelmérésre. Egyébként a meglátások szerint egy ilyen Corsanal a legfontosabb, amit meg kell nézni, az a rozsda. Manapság a lakatolás plusz a fényezés sokkal drágább ha pl az autó el van rohadva, mint a többi elhanyagolt rész rendbetétele. Tapasztalatból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!