A 3 ajtós autókban rosszabbul lehet kilátni hátrafelé?
Nem vezettem még ilyet, de a hahu-n a keresések ilyeneket is kidobnak, és a képek alapján kisebb, szűkösebb a hátsó rész.
Emiatt a hátrafelé kilátás (pl. tolatásnál, stb.) is rosszabb a 3 ajtósokban, mint egy azonos 5 ajtósnál?
Körülnéztem a neten közben, ott írták, hogy a holttér problémásabb: "The sportier style also leads to angular rear windows and extra pillars which make checking blind spots and rear visibility a bit harder too."
"Over-the-shoulder visibility tends to be worse in three-door cars too, often because their more rakish side window shapes mean larger rear pillars. Blind spot checking and changing lanes is often easier in five-door models as a result."
nekem is, nejemnek is háromajtósunk van, nem rosszabb a kilátás, mint egy négy vagy ötajtós esetében. Volt mindegyik fajtából, de nekünk az első két ajtó nagysága tetszett meg(no meg az automata váló)
Szóval a háromajtós nekünk jobban bevált, és tolatásnál sincs gond. Nem dicsekvésből, de mi tudunk vezetni...akár előre, akár hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!