Kuplung csere utan nem tudom sebessegbe tenni. Elrontottak valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap hoztam el a szerelőtől, szepen ment, ma pedig nem tudtam volna vele elindulni. Üresben volt, alig moccant meg a váltó. Többszöri próbálkozásra sikerült elindulni, az elso pirosnal megint szerencsetlenkedtem vele. Nem vett egy sebességet sem, nehezen elindultam, de a kettest es harmast is birkozva vette be. Váltó olajat is cseréltünk a valto a kuplung csere elott rendesen működött, nem volt vele hasonlo problémám.2020. okt. 10. 17:10
11/12 anonim válasza:
Lehet csak egy munkahenger tömítést kellett volna alapból cserélni....
De ezt így látatlanban neked senki sem fogja tudni megmondani itt.
Nézz rá a fékolaj szintre, nem ment lejjebb?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem ment lejebb a fekolaj. Vettem pedig, hogy ha esetleg kellene de nem kellett.
2020. okt. 11. 11:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!