Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Astra g kombi versenytars?...

Astra g kombi versenytars? Mit válasszak?

Figyelt kérdés

Koltozok ki Ausztriába a közeljövőben és első autót kell vegyek. A fennt említett g kombi megtestesíti kb amiket szeretnék:

Kombi de mégse olyan hosszú, benzines mert kis távokat megyek főleg, ára 1 millió alatt van papirozassal (én hasznaltauton 700-800ert láttam jónak tunoket), könnyű szerelni mindenhol ismerik és alkatrészt venni bele.

Kérdés: van hasonló autó ami jobb lehet vagy hasonló mint ez az opel?

Merivarol esetleg vélemény?

Örülnék ha sok választ kapnék és nyugodtan ajanljatok mindenféle autót ami nagyjából megfelel, megnézem őket majd, koszonom!

2020. okt. 7. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

a g astra már eléggé elavult, a roszda is elkezdte enni

Nem rossz választás, de azért vannak nála jobb kombik is...

Pl: Toyota corolla E12 1 misi alatt tudsz venni és kevés megbizhatóbb autó van.

vagy esetleg a skoda octavia kombi az amit még javasolnék.

Ha az opel az ami neked bejön akkor inkább H astrát vegyél, a G astrák már tényleg lassan az enyészet felé mennek

2020. okt. 8. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Én inkàbb G Astrat vennék, mint H-t, szerintem megbízhatóbbak. Igen sajnos ezek már elég régi autók ahhoz, hogy egye őket a rozsda, de azért lehet még szép példányokat találni. Ha találsz ilyet alváz és üregvédelmet csináltass, főleg ha az osztrákoknál fogod használni. Focus II-t tudnám még ajánlani esetleg neked a Toyotán kívül, vagy esetleg egy Skoda Fabiat
2020. okt. 8. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg Skoda Fabia Kombi? Ha nagyobb kell, Octavia kombi. Golf 4 kombi.
2020. okt. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!