Kerékcsere után muszáj meghúzni a kerékanyákat?
Figyelt kérdés
Rá van írva a kerékcsere számlámra, hogy a "kerékanyákat 50km után újra kell húzni, ellenkező esetben a munkáért felelősséget nem vállalunk"
Most voltam gumicserén, első autóm, ez mit takar pontosan? Azt hittem, hogy ezután nekem semmi dolgom nincs :)
2020. okt. 7. 14:47
1/17 anonim válasza:
Igen, után kell húzni, de valószínűleg úgy meghúzzák, hogy meg se bírod mozdítani a csavarokat. 99,9 százalék, hogy nem lesz semmi baj, de ha mégis, akkor ők szóltak.
2/17 anonim válasza:
Nem szokás már utánahúzni. 140nm-el ráhúzzák, az úgy marad (amivel már alapból túlhúzzák, mert 110-130 között kéne).
Elvileg utána kéne húznod, de semmi értelme.
3/17 anonim válasza:
Ja, hogy te nem érted mit jelent az " újra kell húzni" dolog. Egyszerű; fogod a kerékkulcsot és meghúzod mindegyik anyát amennyire csak tudod. Kézzel nem lehet túlhúzni, úgyhogy nyugodtan csinálhatod.
4/17 anonim válasza:
Autód van, de gondolom jogsid nincs. A sofőr tudni fogja, csak mondd meg neki, hogy volt kerékcsere. Megtanították neki mikor a jogsit szerezte. Hogy most az elméleti vagy a gyakorlati tananyag része, azt nem tudom, nekem még tantermi KRESZ oktatás volt, ott is elmondta az oktató, de vezetés közben is megbeszéltük az oktatóval
5/17 A kérdező kommentje:
Van jogosítványom. Te ugye mindenre emlékszel pontosan, akármit tanultál? Mert ezek szerint igen. Akkor te egy csoda vagy, hogy nem vagy még a világ ura ilyen csodás emlékezőkészséggel? :)
2020. okt. 7. 15:58
6/17 anonim válasza:
#5: Hát valahogy megjegyzi az ember amin az élete múlhat... Gondolom a jobbkéz szabály megvan, de a kanyarodási szabály már nincs, mert az tűréshatáron alul van? Vagy mi?
7/17 A kérdező kommentje:
Igen. Pontosan, ez így működik. Mantrázd csak. Első 3 normális emberkének köszönöm a válaszát. Egye fene, neked is köszönöm professzor úr, bár semmi érdemit nem sikerült ideböfögnöd :)
2020. okt. 7. 16:07
8/17 anonim válasza:
Nem vagyok professzor, cska fehívtam a figyelmed a hiányosságaidra. Megértem, hogy ez fáj.
Azért a kresz könyvet fustd át, mielőtt autóa ülsz legközelebb, hogy meglegyen a 8szögletű tábla is fejben;)
9/17 A kérdező kommentje:
Te ugye aspergeres vagy? :)
Ugye tudsz bármikor esszét tartani nekem a mohákról, csalánozókról és puhatestűekről is? :D
2020. okt. 7. 16:13
10/17 anonim válasza:
4-es mondjuk egy pszichológia alkalmasságin már nem biztos, hogy átment volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!