Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G bal első kerék...

Opel Astra G bal első kerék fura hang miből jöhet?

Figyelt kérdés
G astrámon utóbbi időben feltűnt lehúzott ablaknál ha ilyen jó 30-40 kilómétert megetettem szóval jól be van melegedve minden az autón nem mindig de elég sokszor kanyarokban, néha egyenesben is 40-50 tempónál de inkább mikor megkellett állni valahol fura szakaszos ciripelős hangot ad ki a bal első keréknél valami megemeltem a kocsit megpörgettem a kereket úgy hogy jobbra eltekertem a kormányt hallottam is ilyen finomabb ciripelős már majdnem gumis hangot, féltengelyt kiszedtem a kerékagyból mondván biztos csak kosz vagy valami rozsdadarab kerülhetett bele utána összeraktam bezsírozva finoman egy ideig jó volt, de most újra előjött valakinek valami tipp mi adhatja a hangot, járt e így valaki ugyan így G astránál vagy más Opelnél illetve mi volt a megoldás?

2020. okt. 6. 18:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Fékolaj teljesen fullra lecserélve, fékmunkahengerek megjáratva szépen mozognak, új textar tárcsa és fékbetétek.
2020. okt. 6. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
C Corsa-nál tapasztaltam ugyenezt. Egyszer elvittem a szerelőnkhöz, szerintem a fékmunkahenger volt beszorulva egy kissé és mindig beleért a fékpofa a tárcsába. Főleg kanyarodáskor jelentkezett az ezzel járó probléma, mint egy talicskakerék olyan nyikorgó hangot adott a bal első kerék. Nekem a szerelő csak annyit mondott, hogy "úgy néz ki medoldódott a nyikorgás". Szerintem komoly baja nem lehetett, mert sok pénzt nem kért érte, mondjuk egyébként sem kér sohasem sok pénzt.
2020. dec. 24. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!