Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 154 cm magas lánynak motor?

154 cm magas lánynak motor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves, 154 cm magas lány vagyok. Szerintetek milyen motor lenne nekem a megfelelő, amiről leér a lábam és tudok vele biztonságosan közlekedni? Mindenhonnan azt hallom, hogy normális motorom úgyse lesz ezzel a magassággal, és ez nagyon elkeserít. Tudtok ajánlani valamit?

2020. okt. 6. 13:01
 1/9 anonim válasza:
19%
Dömper kéne
2020. okt. 6. 13:03
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
85%
Valamilyen kisebb robogó
2020. okt. 6. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Talán Honda dio és társai, valamilyen kiskerekű robogó.
2020. okt. 6. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
A cruiserek (magyarul csopperek) legtöbbje igen alacsony építésű. Nem tudom, mekkora motorral akarsz kezdeni, de szerintem kezdésnek egy 125-ös, 250-es bőven megteszi. Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki egyaránt gyártottak ebben a kategóriában nagyon csinos kis gépeket. Ha ezekről nem ér le a lábad, akkor semmiről. Próbálj ki egyet.
2020. okt. 6. 13:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még :). Viszont robogyót nem szeretnék, azt ne ajánljatok:).
2020. okt. 6. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Hülyeség. Gyakorlás kérdése. Láttam már ekkora lányt 1200GS-en, meg láttam törpenövésű embert motorozni.

Pl:

[link]

Kezdésnek valóban egy robogó, kisebb chopper lehet a jó választás. Aztán pár év alatt, ha aktívan képzed magad, össze fogsz tudni szedni annyi tapasztalatot, hogy normál méretű motorokat használj (pl gs500, stb). Aztán megint pár év után meg bármilyen motorral el fogsz tudni menni. Feltéve, ha rendesen gyakorolsz is. Nagyon sokat tud segíteni, ha az egyensúlyodat fejleszted. Pl egyik lábbal feltérdelsz a nyeregre, vagy mindkét lábad balra/jobbra teszed és úgy mész végig egy szlalompályán. De van rengeteg ilyesmi gyakorlat még.

2020. okt. 6. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy szalont és ülj fel néhányra. Nem csak a magasságtól függ, hanem az alkattól is. A modern 3-600-as nakedek és sportmotorok tuti belőhetők erre a magasságra.

A cruiserekből a nagyopbbak is.

2020. okt. 6. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keressél, amin teli talppal leérsz. Ha pipiskedni kell, előbb-utóbb el fogsz dőlni (pl. rálépsz egy kavicsos részre és már nem tartod meg). Persze ez nem fog nagy kárt tenni, de frusztráló.

Kategóriát nem mondtál, úgyhogy csak típust ajánlok; nagyrobogók (pl. burgman), túramotorok, chopperek mind jók lehetnek.

Ha csak pár centi hiányzik, lehet az ülésből kivenni szivacsot, sőt a hátsó rugókat is lehet ültetni (bár ezt nem ajánlom).

2020. okt. 6. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:

"sőt a hátsó rugókat is lehet ültetni (bár ezt nem ajánlom)."

A legtöbb típushoz ma már kapható rüvidebb rugó+gátló szett, így azért az ültetés nem gáz.

2020. okt. 6. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!