Használ-e valaki ózongenerátort a kocsija fertőtlenítésére, vagy csak fertőtlenítő szprét? az sem baj, ha semmit.
Istenem...nem egyedül használom, és ki tudja ki mit hordoz..tudod az autót használhatja több ember is. A fertőzés a ruhán, cipőn, mindenféle eszközön is hordozható.
Kár volt beleszólnod, ha fogalmad sincs más körülményéről.
Ja még annyit, hogy 73 éves vagyok, be vagyok szarva, nem úgy mint te..
Azontúl az ózongenerátor lakásfertőtlenítésre is kiváló. Vendégek után amíg nem vagyok otthon, ezerrel fertőtlenítek.
A kérdés a kocsi belterére vonatkozott, úgy mint itt Újbudán a buszok belterét is ózongenerátorral fertőtlenítik. persze olcsóbb mindenféle hipós rongy, a generátor igencsak húzós, de jelenleg a legjobb,leghatásosabb.
A félelem érthető és jogos, abból nem lehet baj, ha az ember azt is kivédi, ami nincs ott.
Hát, tökéletes megoldás nincs, de a semminél biztosan többet ér ez az ózonos izé.
Én mindenesetre javaslom a minden sofőr által gyakran fogdosott felületek (kilincs, kormány ,váltó, bajuszkapcsolók) áttörlését fertőtlenítővel.
De ne a hypóval. Az tényleg hazavágja az esztétikus bevonatokat.
A spray-s kézfertőtlenítő megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!