A domestos kendő (az a sárga csomagolású) hatékony a koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
Pl. asztal, eszközök fertőtlenítésére2020. aug. 31. 15:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom/semmi sem biztos
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
Evőszközt azért ne azzal tisztíts. :) igen jó. Flóraszpet viszont nem vírusölő.
2/5 anonim válasza:
Az "egyszerű" babaszappanos víz is hatásos ellene(nyilván nem annyira, mint a domestos) .
Egyébként, egy életképtelen vírus, nagyon szapora de nem képes sokáig életben lenni, csak néhány tárgyon, ott is napokig.
(Ezt egy infektológus orvostól hallottam)
3/5 anonim válasza:
Az egyiken azt olvastam, hogy csak baktériumok ellen jó és nem valóevőeszköz asztal fertőtlenítésére, hanem kilincsek, wc deszka, stb. Evőeszköz fertőtlenítésére használj inkább alkoholt, de szerintem a forró vizes mosogatószeres tisztítás is megteszi.
4/5 anonim válasza:
Asztalra van háztartási/konyhai fertőtlenítő spray, ami vírus ellen is hatékony.
5/5 anonim válasza:
Clin A + + ablaktisztító is jó. Nálunk klímát is azzal fújják.
Nézzétek meg az összetételét amiben 70% nál több alkohol van az már jó vírus ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!