A rácz lászló és az etele ut keresztezodesenel miert akarnak rendszeresen belem jonni balrol az egyenesen haladok? Amikor ez egy jobbkezes utca? A panelhazak mogotti utrol hajtok ki es 10bol 5 autos megy tovabb mint a barom.
A panelhazak mogotti utrol hajtok ki es 10bol 5 autos megy tovabb mint a barom. Pedig ez jobbkez lenne.
30 as zonaban van es nem fouton haladnak.
Ja értem
Igen képzeld azok mind jobbkezesek es ha az andorrol kanyarodva az etele fele haladsz akkor ott mind elsobbseget kell adnod a jobbrol erkezoknek mivel az mind egyenrangu utkeresztezodes 30 as zona. Most kérdeztem meg az ismerosom apjat aki oktato, ott oktat rendszerint es o is megerositette hogy az mind jobbkezes. De alapbol is eleg nyilvanvalo. Fentebb az utcaban pont ezert vannak fekvorendorok a keresztezodesek elott hogy a jobbkezet meg tudd adni.
Az andor felol az etele fele
A racz laszlo utcan haladva értem.
Kérdező: javaslom, hogy írd meg a problémát a jarokelo.hu-ra!
Ők megkeresik a megfelelő hatóságot, és pl. kiteszik az X (egyenrangú kereszteződés) figyelmeztető táblát a RL utcára.
Nekem nagyon pozitív tapasztalataim voltak, igazán hasznos civil weboldal/egyesület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!