A huszonegy éves Suzuki-m el akarták lopni.Hátsó kisablak kitörve, műszerfal letépve, kábelek is nem elvágva, kitépve.Bár volt vágás is, darabok itt-ott.Volt riasztó, inditásgátló benne régen ,de elromlott, és ki lett iktatva?
Figyelt kérdés
Egyedül álló anya, albérletben.Szóval olcsón hogy tudom megúszni? Elektronikai szerelőt találtam, de csak jövő hét közepén ér rá, nincs kölcsön kocsi, dolgoznom kell,csak kocsival tudok oda jutni, plusz a többi kár..Apám segitene egy új kocsit venni,( persze nem milliókért)érdemes?2020. okt. 3. 20:36
1/6 anonim válasza:
Először is feljelentés megtesz. De egyébként nem éri meg felújítani, még ha a biztosítód fizet is...
2/6 A kérdező kommentje:
Megvolt a feljelentés, helyszinelés
2020. okt. 3. 21:09
3/6 anonim válasza:
Sajnos ezt nem érdemes javítani, bontóba úgy ahogy van és keresni egy hasonló kocsit.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezek szimplán vandálok voltak, ha el akarják lopni akkor nem kapják szét ennyire.
5/6 anonim válasza:
Attól függ mekkora a kár... Ha pl. 100-150ezerből meg tudod csináltatni, akkor felesleges másik autót venni.
6/6 anonim válasza:
Utolsó, ilyen korú régi Swifteket egyben lévőket árulnak hahun, 100-150 ezer Ft-os áron... Ez pont az az eset, hogy egyszerűbb venni egy másik ugyanilyet, mint ezzel erőlködni... (olyan nagyon durván drágábban nem jön ki, - még ha beleszámolom az átírást is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!