Le tudja írni egy huszonegy év körüli fiú és lány egy átlag napját?
Figyelt kérdés
Krimit kell írni (pontosabban lehet) és az én sztorim főszereplői is annyi idősek lennének:)
14/F
2017. szept. 20. 20:09
1/4 anonim válasza:
Átlag nap? Reggel, délelött suli, délután tanulás, este tanulás, éjszka alvás.....
2/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mivel foglalkoznak. Az én húgom 21 éves, vendéglátásban dolgozik, szakács szakmát tanult ki, szóval az ő átlag napja az, hogy 14 órát bent van a konyhán :)
Az én átlag napom 21 évesen úgy nézett ki, hogy bent voltam az egyetemen mondjuk 8-14 óra között, utána elmentem vezetés órára (jogsit csináltam), aztán elmentem találkozni a párommal vagy a barátaimmal, vagy hazajöttem tanulni, pihenni. De egy másik nap meg úgy nézett ki, hogy suli után még dolgozni mentem :)
3/4 anonim válasza:
Az én napom így néz ki: reggel 6:30-kor kelek, 7-re megyek úszni, 8-ra otthon vagyok, 9-re suliba megyek, 4-kor végzek, 4:40-re hazasétálok, gyors kajakészítés, 7-8ig tanulok, majd film vagy youtube és 10-kor lefekszem.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazán köszi az előzöeket:)
2017. szept. 20. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!