Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kazettás magnó van az autómban...

Kazettás magnó van az autómban, hogyan tudnék üres kazettara az általam letöltött zenéket felvenni?

Figyelt kérdés
Illetve Debrecenben valahol csinálnak ilyet? Én nem hiszem hogy értenék hozzá.
2020. okt. 3. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy csináltok mintha a kazettára másolás űrtechnológia lenne.
2020. okt. 4. 02:16
 12/14 anonim ***** válasza:

11:

Nem űtrechnológia, egyszerűen csak kikoptak a szükséges eszközök. Pótlásuk pedig teljesen felesleges. Én sem vennék egy új videomagnót azért, hogy videón nézhessek filmeket. A pótolhatatlan családi videókat bedigiztem és kész: nincs több videózás. A kazettás magnóval ugyan ez a helyzet.

Szóval, csak próbálunk érvelni egy XXI. századi megoldás mellett.

2020. okt. 4. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell kidobálni a régi eszközöket, és akkor nem gond.

Van eltéve videómagnóm is, üzemképes is. bár tény hogy évi nulla üzemóra kerül bele, de van. a kazettásmagnót azért én is kivágnám a kocsiból, és tennék bele pendriveosat. De ha neki pont a retrózás tetszik?

2020. okt. 4. 11:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ismertem ezt a transzmittert befektettem egybe, amúgysincs szükségem a szivargyujtora :) pont jó
2020. nov. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!