Ha 15 éve lejárt a jogosítványom,de most szeretném meghosszabbítani, akkor nem kell újravizsgáznom ugye?
Nem kell semmiből vizsgázni. Csak egészségügyi alkalmasságiból fog kelleni egy új.
Nagyon sok oktató tart órákat jogsisoknak. Egy szimpatikus oktatót felhívsz, megkérdezed.
ezt az egyet találtam Pécsen. Úgy látom 5000 ft egy óra.
Mindenhol máshol csak a vizsgázók óradíjait írja , és máshol nem találtam ilyen hogy felújító vezetés, gondolom ez lehet az.
hu elég húzós az ára...ha hetente egyszer mennék az még belefér szerintetek?
már nem emlékszem semmire...:S a kreszt tanulgatom addig.
mármint sokan azt mondják hogy jobb ha besűrűsítem , de anyagilag nem tehetem meg. Van így is értelme ha heti egyszer tudok menni?
amúgy félek is a vezetéstől és bizonytalan vagyok, gyhogy valószínű kellene legalább 10 óra nekem.
Még szerencse, hogy nem ez a munkád, pl. aki hivatásos sofőr ő 5 évente vizsgázik, ez olyan mint ha elévülne az érettségi a sofőröknek elevül a napi tudása, mondjuk ők buták biztos.
Neked nem is kéne pótóra papíron. Számokra érdekes a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!