Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Vitara megér 4 milliót?

Suzuki Vitara megér 4 milliót?

Figyelt kérdés

2016os, gl felszereltség napi átlag 2x25 km útra kéne, 1.6 benzin motor.

Mik a vélemények róla?

2020. okt. 1. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Látni kellene, de így évjáratból, sok érte a 4 millió.
2020. okt. 1. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

#1 hogy lenne sok???

4 millió a kínálat alja lehet

úgy elszálltak a Vitara árak, hogy valaki megvette 2 éve, és most többért tudja eladni

2020. okt. 1. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
folyt: mint amennyiért vette
2020. okt. 1. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
akartunk venni egy új vitarát kb. 2 éve. kiderült, hogy már csak turbós motorral forgalmazzák, mi meg egyszerű szívósat akartunk venni. gondoltam semmi baj, nézni kell egy fiatal használtat. 2-3-4 éves vitarák két-háromszázezer forinttal voltak csak olcsóbbak, mint a 0 kilométeresek. úgyhogy szerintem megéri, nem sok lerobbant suzukit látni az út szélén!
2020. okt. 1. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem túlárazott. Lehet hogy jó műszakilag, de az anyaghasználat gagyi. Egy papírautó amit az is mutat milyen könnyű: egy Focus 1.2 tonna, egy Vitara 1.05
2020. okt. 1. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
4 éves kommersz használt kocsi nem ér szerintem se ennyit. Itt általában mindenki az értékvesztéssel jön, mint ellenérv az új autók ellen. Hogy az első pár évben mennyit zuhan ezeknek az autóknak az ára. Akkor ezen az alapon egy 4 évesen 4 milliós Vitara, újonnan mennyit érhetett, 8-10 milliót?! Annyiért nagyságrendekkel jobb autókat lehetett kapni 2016-ban.
2020. okt. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!