Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány óra után vizsgáztatok...

Hány óra után vizsgáztatok autó vezetésnél? Kort is, és évet is írjatok.

Figyelt kérdés
46. Óránál tartok és szerintem még 50 óránál több fog kelleni. Én is érzem... De úgy el bizonytalanodtam.
2020. okt. 1. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem az oktatóm azt mondta:láss,gondolkodj,döncs, cselekedj
2020. okt. 1. 13:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok lett a jármű az utakon, mostanság már kisebb településeken is látványos csúcsforgalmi idők lehetnek, a nagyobb városokban meg dugók is kialakulhatnak, plusz ott van a sok gyalogos, kerékpáros, kerékpárutak, kerékpársávok, buszsávok, stb...

Sokkal komplikáltabb most a vezetést megtanulni, mint 15-20 évvel ezelőtt.

Mostanság a statisztikák szerint 50 óra körüli gyakorlás után tudnak levizsgázni a tanulók.

Átlag, tehát benne van, hogy az egyiknek elég a 30 óra, a másiknak meg 60 is kell...

2020. okt. 1. 13:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Akkor nincs szégyenkeznivalóm :) 1994-ben vizsgáztam, vidéki nagyvárosban. Akkor 24 óra volt a kötelező. Én 50-et vezettem, de az oktató akkor sem nagyon akart kiírni vizsgára, mert béna voltam :)

Lehet, hogy a szüleim közbenjártak, mert azt a feladatot húztam, amit szerettem volna: városon kívüli vezetés. Az egyetlen, amivel esélyem volt :)

Volt még egy feladat előtte: párhuzamosan betolatni 2 kocsi közé. A vizsgán elsőre sikerült. Sem előtte, sem utána vagy 15 évig nem tudtam megcsinálni. De valamikor a kezembe akadt egy 70-es években kiadott könyv: Az autóvezetés mesterfogásai. Abban le volt írva 5 mondatban, hogyan kell. Onnantól tudom. Bár az oktató is elmondta volna normálisan :)

De az 50 óra sem volt elg semmire. El kellett telnie 10-15 évnek, és rengeteg kilométernek, hogy azt mondhassam: már jól vezetek :) A legnagyobb rutint és magabiztosságot az adta, hogy pár év alatt megtanultam Budapesten vezetni.

2020. okt. 1. 13:17
 14/23 anonim ***** válasza:
55 óra 40 evesen.. Nullarol kezdtem
2020. okt. 1. 14:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Amugy az se mindegy hol tanulsz, Budapesten vagy kisvarosban stb
2020. okt. 1. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:

Nulláról kezdve, 29 évesen 74 óra, de 3x-ra mentem át, első vizsgám 58 óra után volt. Vizsgadrukkos vagyok sajnos.

Ha úgy érzed, hogy nem megy, nyugodtan vegyél órákat. A jogsidon nem fog sehol szerepelni és kevesebbet se fog érni. Inkább legyél magabiztos a volán mögött, mint hogy bizonytalan. Utóbbi a legveszélyesebb. Amúgy nem vagy béna, csak neked több gyakorlás kell. Nem vagyunk egyformák.

2020. okt. 1. 17:46
 17/23 anonim ***** válasza:

18 évesen, 40 levezetett órával, elsőre átmentem gond nélkül.

Azóta eltelt 4 év, és több 10.000km minden baleset nélkül.

2020. okt. 1. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
26 évesen lett meg másodjára a jogsim a 46. óra volt a 2. vizsgám. teljesen a 0-ról kezdtem.
2020. okt. 1. 21:23
 19/23 anonim ***** válasza:
30 levezetett óra, elsőre sikerült, 2020-ban. 26N
2020. okt. 2. 14:07
 20/23 anonim ***** válasza:
30 óra után, elsőre 2020-ban 17/F
2020. okt. 2. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!