A mai világban mennyire vállalható még egy egyes Ford Focus mindennapi használatra?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 20:12
2/4 anonim válasza:
Ha nem lenne annyira hajlamos a rozsdázásra, baromi jó vétel lenne. Nagyon jo konstrukció, nagyon jó motorokkal. Teljesen élhető.
3/4 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, mint mikor valaki egy Opel Astráról kérdez. Neki lehet hogy egyértelmű mire gondol, de MELYIK? Mert volt egy pár generáció. Mk4-es Focust én nagyon is bevállalnék mindennapi használatra.
De még egy jó állapotú, karbantartott, garázsban tárolt, nem látványosan rohadó 20 éves első generációst is elfogadnék városi rohangálósnak. Rendszeresen külföldre, mondjuk német autópályán már azért nem ezzel ingáznék.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocs, én voltam a láma, odaírtad, hogy 1-es Focus, csak reggel még figyelmetlen voltam.
De ezt is megválaszoltam fentebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!