Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 320d 150 le , vagy BMW...

BMW 320d 150 le , vagy BMW 330d 184 le? illetve tényleg nagyon problémás autók a bmwk , vagy az egész egy baromság?

Figyelt kérdés

2020. szept. 29. 16:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

@30, az a baj, hogy te is fogtál most 4-5 példát, ez megint nem tény, hanem kevés tapasztalatra alapuló vélemény.

Ahogy mondtam korábban is, ez nem racionális döntés, soha nem is lesz az. Egy ilyen 20 éves BMW ha nagy motorral (30d, vagy 23i feletti sorhat benzin) van szerelve, akkor tud egy olyan vezetési élményt adni, amit ma már nemhogy a középkategória, de az új BMW sem.

Sok visszajelzés a kormány felől, szép hangú, karakteres szívó sorhat, és egy olyan "gép" élmény, amit ma már nem kapsz meg, mert egyszerűen a mai technika már nem így működik. Kényelmesebb az új középkategóriás autó, ez nem vitás. Viszont ha valaki szeret vezetni, akkor nem kérdés, hogy egy szép állapotú E46 mai napig vonzó.

Minőségről pedig azért tudnék vitázni... 6 éves Ford Mondeo van az ismeretségi körömben, már kopnak a műanyagok mindenhol, ahol gyakran fogdossa a tulaj. Az én E36-om 350e km után is kopásmentes műanyagok terén, a kormány lett már újrabőrözve, viszont ahol könyökölni szoktam az ajtón, ott folt nincs, a bőrnek bőr hangja van és nem szakadt. Lehetne folytatni. És bizony a BMW sem tudja ezt ma - az utazós autónk egy 2012-es X5 40d, újonnan 25 millió volt sok extrával, mára szét van kopva a krómhatású anyagok nagy része, főleg a váltó körül. Nem ugyanaz.

Tény, hogy a japánok általánosságban megbízhatóbb autók, ahogy a koreaiak is. Kinek mi tetszik, illetve kinek mire van méretezve a pénztárcája.

#22 voltam.

2020. okt. 5. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!