Tudom ez a típus híres a rozsdáról, és a motorja sem közkedvelt, de hihetek a kereskedőnek, aki szerint tökéletes?
Annyira tudtam hogy egy Mazda lesz...
A kereskedonek azt sem szabad elhinni, amikor jo napot kivan. Vigyel magaddal szakembert, retegvastagsag-merovel, tukrot vagy valami mini kamerat amivel be lehet nezni az uregekbe - vagy inkabb szervezz meg az altalad valasztott (!) szervizben egy allapotfelmerest.
Micsoda pontos hírek...híresen rozsdásodik, a motorja sem közkedvelt...bravó..
A Mazda gyártja az egyik legjobb autókat..nekem volt(ihaz csak 1,6-os) de soha nem hagyott cserben. Ment mint az állat, hajtottam, mégsem panaszkodott. És itt jön az, amir aszarozók elfelejtenek...karbantartani..néha olajat, szűrőt cserélni,alánézni, lefújni az alvázat, üregeket rozsda elleni védelemmel...ez nem nagy idő, amikor eladtam, a vevő körbejárta, kérte nyissam fel a motorházat, belenézett és már fizetett is. Meg volt elégedve.
Voltegy szolgálati Mazdám, az sem rohadt, pedig a szervíz szart rá..az 2.0-ás volt, tökéletes termék. Jobb autóm sose legyen
A képen látható vedd meg, és örülj...akik szarozzák, azokat ne hívd meg többet sörre(sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!