Hobby autónak vw vento 1.9td?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet? A hétköznapi autom egy fiat scudo 2011es.2020. szept. 28. 05:54
2/6 Morzsi007 válasza:
Milyen élményt tud nyújtani egy 25 éves VW Vento tdi motorral? Csak kérdezem, mert én olyat vennék, ami pluszt ad egy hétköznapi autóhoz képest. Anno nem éreztem semmi extrát ennél a kocsinál.
3/6 anonim válasza:
Mi lenne a hobbi benne? Ha tuningolod, felújítgatod, akkor bármi lehet jó hobbiautó, egy Kispolszki is (sőt, az főleg). Ha a vezetési élmény miatt vennéd, én őszintén nem tudom mit tud nyújtani a dízel Vento...
4/6 anonim válasza:
Jó lehet ha rommátuningolod. 300+ LE
5/6 anonim válasza:
Hát, ha örömet okoz, akkor hajrá.
Bár szerintem sokkal többet nem tud nyújtani a scudónál.
6/6 anonim válasza:
Örök élet két nap szerintem jó választás . Nekem a hobbi autóm egy USA piacos vento azaz jetta mk3 1.9tdi motorral , mellette van egy vr6 vento és a napi használos autó egy 1.9td vento azaz igen elborult ventos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!