Menjek tönkre idegileg az autó keresgetésbe, vagy vegyek egyet ami tetszik, aztán majd rendbe rakatom?
Ha nem akarsz rá normális pénzt szánni, akkor esetleg ne olyan autókat nézegess, amiknek a normális példányai normális pénzbe is kerülnek.
Tudod, kis pénz, kis foci.
"Nem akarok két-három millákat autóra szórni. Viszont nagy, kényelmes kell"
Na itt kell eldönteni, hogy vagy-vagy.
Ennyi pénzből maximum olyan Passatot kapsz ami széjjel van hajtva, kínozva, lelakva, kirohadva stb... Vagy kapsz egy szépet csak éppen a motorja van gatyára menve.
Vagy gyűjtesz még, vagy veszel egy olcsóbb kategóriás járgányt kisebb hibákkal amikkel még használható.
Jaja már ez a stílus! Jaja! Nyugodtan vegyél 1.9 tdi Passatot, nézesd át 15 ezerért aztán döntsél.
Hát nem hiszem el, hogy itt még gyűjtetnek veled vagy Swift az alternatíva,Swiften túl is van élet és kényelmesebb meg csendesebb. Nekem van varrógépem mindig indul meg meg is áll,de nekem ez kell én ülök 2 órát a vason ami kikandikál az ülesből mert nem érdekel, de kevesen csinálják ezt, és meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!