Marshall28 kérdése:
1,7CDTI H astra reggel munkába menet gondold egyet megállt. Se műszerfal világlátás semmi nem működött. Próbáltuk be bikázni nem jött össze. Valami tipp valakinek volt hasonló ?
Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 14:12
1/20 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi előre utaló hiba amiről tudtam volna. Egyik percről a másikra indítás után megállt munkába sem tudtam menni. Próbáltuk be tolni,bikazni semmi.Még műszerfal világítás sincs. Inditasnál kattog ennyi.
2020. szept. 26. 14:17
2/20 anonim válasza:
Valami fővezeték leesett, letört és nincs érintkezés.
3/20 anonim válasza:
Cserélj aksit!!!
Ha az se, akkor valami baj..
4/20 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy aksi elment az ABS,világítás,aztán magától le állt. Generátorra gyanakszom. Bikázás után is se kép se hang. Még gyújtás se volt rajta. Ilyet még nem láttam.
2020. szept. 26. 17:36
5/20 anonim válasza:
Jártunk már mi is így.. Suzuki Swift 1.3 16v gti 101 le 2006..
Igaz ott az aksi ment ki.. Ezért mondom hogy vagy kiment az aksi..
Miert nem cserelsz benne aksit??
Próbáld meg.
Amugy mi baja a kocsinak?
Alapjáraton nem szórakozott eddig?
6/20 A kérdező kommentje:
Semmi baja nem volt eddig napi használatban volt 50 km minden nap mentem vele sosem állt meg. Minden működik rajta csak rájött a roham.
2020. szept. 27. 11:06
8/20 A kérdező kommentje:
Nem azóta is rohama van😂😂 szervizben van holnap nézik.
2020. szept. 27. 11:53
9/20 anonim válasza:
Hát én nem hagytam volna ott...
Legalább márkaszervíz? 😂
10/20 anonim válasza:
Azt mondják hogy Opel, ami sosem kop el.
Akkor hogy is van ez?? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!