Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autó olyan helyen...

Ha az autó olyan helyen törött akkor még átengedik műszaki vizsgán?

Figyelt kérdés
Ha van egy autó ami olyan helyen törött ami nem veszélyezteti közvetlenül a biztonságot (pl.: lökhárító, sárvédő ívnél, esetleg lámpabúra alatt, stb..) akkor átengedik műszakin, vagy ebbe már beleköthetnek?
2010. aug. 7. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenbe belekötnek,minnél többször mész annál többet fizetsz nekik-logikus az érimeg nekik.
2010. aug. 7. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy beleköthetnek és bele is kötnek! :)

De persze egy kis készpénzért mindent elnéznek....

Én amikor vizsgáztattam a kocsit, előttem volt egy idősebb fószer, akin látszott hogy kb arra használja a kocsiját hogy elmenjen a madaras tescoba heti 2× meg vissza. Csillogott villogott az autó, de kitalálták hogy be van sárgulva az egyik lámpája és ezért nem engedték át... :/

Ilyen világban élünk sajnos.

Szóval egy törésért simán meghúznak ha nem csekkolsz!

2010. aug. 7. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:
és ha adom a borítékot abba belebukhatok? van ahol ezt rossz néven veszik és hátrányom származhat ebből?
2010. aug. 7. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Jobb ha pl. a forgalmi mellé becsúsztatod vagy vmi ilyesmi, általában veszik a lapot :)

Persze, ha elkezdik, hogy meg akartad vesztegetni őket, akkor persze a pénzt nem nekik szántad :)

2010. aug. 7. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne kockáztass!

Ezek a pénzelések úgy szoktak lenni hogy előre megvan kihez mész és ő(k) már tudják hogy mi a gondod amivel át kéne hogy menjen az autó.

Biztos van valami ismerősöd akinek egy ismerőse vizsgáztat, nem? :) Vele kell beszélned és megkérdezned hogy így mennyiért vizsgáztatják le a vasat.

2010. aug. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!