Mi a kedvenc autómárkád?
Citroén DS 21. Ilyen finom autó azóta sem készült(kategóriájában)
Na ilyent azonnal vennék, pedig most japó sportkocsim van.
Összességében BMW, de csak a régieket ('90-es évek végéig bezárólag) szeretem. Szerintem ott annyira jó volt a technika, főleg a sorhatos benzinmotorok és az összeszerelési minőség, hogy a jól tartott példányok a mai napig minőségérzetet árasztanak, és olyan masszív érzetet nyújtanak, amit az újak nem tudnak. Nekem egy 1997-es E36 328i kabrióm van, mondhatni hibátlan állapotban hobbiautóként, nem tudom, mire cserélném el. Kár, hogy itthon ennyire durván rossz megítélése van a márkának, bár sok tulajt ismerve sajnos nem alaptalan... pedig ez nem az autó hibája, a technika jó, csak a hozzáállás nem.
Új autókat nézve pedig a Mazda. Szépek is, különleges a technika, minden autó ugyanolyannak hat ma a kis turbós motorokkal, meg egyenarcokkal, a Mazda kicsit színt visz a szürkeségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!