Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reggelente nem indul az...

Reggelente nem indul az autóm, akksi baja lehet?

Figyelt kérdés
egy 1996 os 1,3 suzuki swiftem van, és most produkálta harmadjára, hogy nem indul be reggel, az aksiban 12.3 volt van, most mértem le indítgatás után azonnal. Ezt nem tudom hogy jó e még, vagy egyértelműen kevés?
2020. szept. 19. 07:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
12,3 voltnál indúlnia kell,az akksi jó.Ahogyan olvasom is,rendesen tekeri az önindító,csak nem ugrik be...Általában benzin,vagy gyújtás hiány.De ha 13 voltnál meg indul,akkor bizos,hogy elektronikai hiba...Valami elszívja az energiát a gyújtásról...Próbálj meg azért egy másik akksit is...De attól még tolásra indúlnia kellene,kivéve,ha tolás közben is indítózól..m
2020. okt. 23. 00:29
 32/35 A kérdező kommentje:
Meglett a probléma, a gyujtás elosztó és a rotor szét volt már égve olyan szinten, hogy csoda hogy még ment az auto... Ez is azt bizonyítja, hogy a suzukik megölhetetlenek.
2020. okt. 23. 08:08
 33/35 anonim ***** válasza:
Meg azt is bizonyítja, hogy ha szervizbe vitted volna, nem 1 hónap lett volna a hibafeltárás
2020. okt. 23. 08:51
 34/35 A kérdező kommentje:
Szervizben volt, ott állapították meg. Én nem piszkálok hozzá! ("bizonyítja" :/ :D )
2020. okt. 23. 17:04
 35/35 A kérdező kommentje:
Egyébként már van egy újabb swift, így ez meg eladó lett... 4 uj téli gumival fenikkel csak el viszi valaki...
2020. okt. 23. 17:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!