Van még hasonló minőségű autó?
Figyelt kérdés
Audi 80 mk4 Audi 100 mk4 Mercedes w124 én ezeket találtam ami azért már biztonságos is volt abba az időbe és megbízható is mèg ezeken kívül mi van még?2020. szept. 18. 08:36
11/19 anonim válasza:
#10 Ha elsődleges kocsinak használnád, akkor is költeni kell rá annyit mintha hobbiautó lenne, sőt talán többet is, mivel jobban igénybe van véve.
12/19 anonim válasza:
Nekem kettő is van, 23 évesen. Az egyik egy 1997-es BMW 328i kabrió, azt 20 évesen vettem. Egy ideig hardtoppal használtam napi szinten is, mielőtt rájöttem, hogy ez a legnagyobb hülyeség.
Ha napi szinten használsz egy ilyet, akkor még többet kell rá költened, mintha lenne egy kis cirkálód (mondjuk akár egy régi Swift), meg egy hobbiautód. Ez ilyen.
Saját tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg napi szinten ilyen autót használni, mert mindenképpen le fogod élni. Akkor is, ha költesz rá. Mert régi, az anyag fárad, a fizikának nem tudunk nemet mondani, napi használatban elég hamar eljutsz arra a szintre, amikor már teljesen szét kell szedni, hogy megint jó legyen.
Gondold át...
#9 voltam
13/19 anonim válasza:
Ha 1 milliód van autóra, akkor ne Audikat és Mercedeseket nézegess, hanem Opeleket és Suzukikat.
14/19 A kérdező kommentje:
Tudod en szivem szerint ladát vennék vagy régi skodát de anyám ragaszkodik a légzsákhoz meg az abs-hez meg az ilyen vacakokhoz
2020. szept. 18. 12:53
15/19 anonim válasza:
#14 na, hát a másik hobbiautóm pont Skoda 120. Még a körlámpás. Gyári állapotban tartom, néha megyek vele ide-oda amikor kedvem van hozzá, nagyapámé volt, már nem tud vezetni, úgyhogy nálam kötött ki, van benne 53000 km összesen, újonnan vette úgyhogy eléggé valós. Költeni arra kevésbé kell, azt inkább folyamatosan mókolni kell, a karbibeállítás meg szelephézag állítás már kb vakon is menne, pedig tényleg szép állapotú autó. Szociautókra jellemző, hogy alkatrészt bagóért kapsz, szerelni is baromi egyszerű, viszont folyamatosan kell, és hát hétköznapi használatra csak nagyon nagy kompromisszumkészséggel fogható be. :) (#9 és #12)
16/19 anonim válasza:
#14 Hát ne törődj vele, ha szeretnéd vegyél Ladát. Bár az sem lesz sokkal jobb választás, plusz az a kényelem sincs mint egy 124-es Merciben lenne.
17/19 A kérdező kommentje:
De lehet tényleg fontos a biztonság azért volt már olyan kérdésem mi az az autó ami még biztonságosabb abba az érába de nagyon nem jött rá válasz
2020. szept. 18. 14:25
18/19 anonim válasza:
Volvok voltak akkor valamivel biztonságosabbak az átlagnál (ahogy ma is), viszont csak a kor színvonalán. Az a helyzet, hogy ezen a téren pont a kétezres évektől kezdve fejlődtünk olyan mértékben, hogy a '90-es években biztonságosnak mondott autó sem szeretne találkozni egy mai kisautóval, a régi fogja a rövidebbet húzni.
19/19 anonim válasza:
A legjobb autó az amit újkorától 3 évig lízingelsz, legalábbis az autógyártók szerint :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!