Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 millió körül melyiket lenne...

2 millió körül melyiket lenne érdemes venni? +/- 200.000 forint

Figyelt kérdés

Ford Focus 2.0 TDCi (140ló)

Skoda/VW 2.0 CRTDI / 1.6 CRTDI

Kia 2.0 CRDI

2020. szept. 16. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Egyiket sem. Benzinest vegyél, vagy gyűjts még egy milliót egy esetleges javításra!
2020. szept. 16. 16:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a benzinesek sokat esznek
2020. szept. 16. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Első hülyeségeket ír.

Én Focus-t venném meg. A Ford dízelek nagyon megbízhatóak, a futómű ezeknél az autóknál híresen jók, a fogyasztásuk is kíváló, és a fenntartási költségük is nagyon alacsony. Nyilván egyéb más minőségében nem túl jók, tehát az ülései lehetnének kényelmesebbek, túl sok a beltérben az olcsó műanyag, és nem is túl gazdagon felszereltek.

2020. szept. 16. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Én is a Fordot venném, de csak ha ki is használod a dízel előnyeit és nem a dugóban pöfögteted 1 órán át minden nap.
2020. szept. 16. 16:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, pályázás + országúton használom java részt évi kb 50-60.000km-t.

Most is focusom van 1.6 dízel, octaviaból ültem át, nem tünt fel, hogy rosszabb lett volna az ülés, teszem hozzá a focus 3 évvel fiatalabb

2020. szept. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!