Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használhatót érdemes...

Milyen használhatót érdemes venni 1.5 millió Forintig bezárólag?

Figyelt kérdés
Nem vágyom versenyautóra, a lényeg, hogy megbízható legyen. Én japán párti vagyok, de meghallgatok mindent, kérlek típust is írjatok amit tudtok ajánlani.

2020. szept. 8. 11:15
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
100%
Azt mégis mire??Anyunak a gyereket elvinni iskolába,vagy neked negyedmagaddal autópályázni napi 120kilometert?!
2020. szept. 8. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
zöldet
2020. szept. 8. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Toyota corolla, mazda3
2020. szept. 8. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mire akarod használni? Város,külváros, hosszú utak, rövid utak.....
2020. szept. 8. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy eddig is annyian leírták, nagyon nem mindegy, hogy mire kell...

Nehéz így bármit mondani, mert mondjuk városba simán mondanám hogy vegyél egy újabb Suzuki Swiftet vagy E12-es Corollát, de ha sokat pályázol akkor eszembe nem jutna.

2020. szept. 8. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Chevrolet Epica. Vagy Chevrolet Cruze. Ár/érték arányban verhetetlen, jó kiállású autó, nagy is, kényelmes is, nem is drága fenntartani.

Én egy Lacettit vettem, az ilyesmi csak kisebb, igaz, olcsóbb árkategória, de meg vagyok vele elégedve.

2020. szept. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!