Miért jobb a gyári levegőszűrő és olajszűrő?
Figyelt kérdés
megéri a gyári ?2020. szept. 16. 00:09
2/9 anonim válasza:
Mert ami nem gyárban készült, hanem otthon fércelted össze zoknikból, az nem annyira hatékony. :)
3/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy gyári. Egyik autómárka se gyárt ilyeneket, mind beszállítóktól veszik.
4/9 anonim válasza:
De van olyan hogy gyári. Az aminek a méreteit és tűréseit az autóhoz tervezték. Hogy ki gyártja az teljesen mindegy, azzal adják az autót és kész. A többi az csak koppintás, bár el lehet találni akár jobbra is mint a gyárit. Levegő és olajszűrőnél fölösleges a gyári. Vegyél egy olcsót, de sose a legolcsóbbat.
6/9 anonim válasza:
még a Bentley sem gyárt alkatrészt. Mindent a beszállítók hoznak.
Találkoztam olyan szalonból vett zsír új autóval, hogy a levegőszűrő, és a pollenszűrő is rosszul volt beszerelve. Pedig gyári volt.
Nincs nagy jelentősége.
7/9 anonim válasza:
A "gyári" az mindig egy neves beszállítótól származik és jó minőségű anyagokból készül és méretpontos. (legalábbis még nem láttam még olyan "gyári" szűrőt ami gagyi lett volna).
Utángyártotból sokféle van, és van köztük olyan, ami silány anyagból van és csak tessék-lássék illeszkedik (levegőszűrő) vagy éppen kispórolták belőle a visszafolyást gátló szelepet (olajszűrő).
8/9 anonim válasza:
Mannol általában jókat csinál. Sok gyártónál az a gyári.
9/9 anonim válasza:
Bírom az ilyet, hogy 3. mond egy tipik "otószerelő vagyok, tuok én mindent is" baromságot, a 4. megmagyarázza, hogy miért baromság, aztán mégis 3. értékelése a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!