Mazda 6 2.2 CD 2014 évjárat?
Az a baj, hogy 3,5-4 millió Ft szvsz rettenet sok, hogy vegyen az ember egy 200-300 ezret futott autót. Nagyon sok a visszatekert.
Te azt látod, hogy van benne 120 ezer, közben meg németben lehet futott már 280 ezret.
Plusz külföldön rettenet mód sóznak ezért a Mazdák még jobban rohadnak. Én lebeszélnélek a Mazdáról illetve arról is, hogy ennyiért dízelt vegyél.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is turbó dízelem van, 200 ezer km-el hibátlanul csak én ismertem az előéletét mikor megvettem.
"Plusz külföldön rettenet mód sóznak ezért a Mazdák még jobban rohadnak."
Tévhit, nem rohadnak egyáltalán jobban, mint a többi autó. Itt élek külföldön, tudom. Nekem is 7 éves Mazdám van, köszöni szépen, semmi baja nincs. Sok kollégámnak is Mazdája van, köszönik szépen, jól vannak. Dolgoztam a Mazdánál, megérdeklődtem, hogy mennyire igaz rájuk a rozsda, s ősembernek lettem nevezve, hogy "honnan jövök én, há' mikó' vót az mán?!". És tényleg, senki nem beszél rozsdás Mazdáról itt, mert már nagyon régen lejárt lemez.
Tehát rozsdával nem lesz gond. A Mazda dízele meg egészen jó motor, edzőtársamnak is az van, ő rengeteget megy vele, 350K km van benne és semmihez nem kellett még nyúlni. Ha találsz egy kevés km-es példányt, ami jó állapotban van, akkor bátran megveheted, nem lesz vele gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!