Mazda CX-7 benzines,2008-2012 évjárat, vélemények?
Érdekes mód én se találtam róla semmilyen értelmes teszt videót. Valószínűleg mivel Mazda, elég jó minőségű és megbízható konstrukció lehet. Minél fiatalabbat vegyél, ha lehet, a 2010-es évek előtti példányokat jellemezheti rozsda, az után már nincs különösebb gond velük eme téren sem.
Bár nem tudom a körülményeket, így csak megjegyzem, hogy a "kellene egy tank rövidtávra" nem tűnik opciónális megoldásnak sehogy sem. Ha rövid távra szeretnél autót, akkor vagy elektromos (ha telik rá, mert ugye drágák, mint az állat), vagy pedig egy benzines kisautó jobb választás lenne. Ezen a kategórián belül meg sok választék van, ha Mazdánál szeretnél maradni, nekem egy 2013-as évjáratú Mazda 2-esem van, 1.3 benzin, napi szinten megyek vele városban és autópályán is, semmi gond nincs vele, az autópálya tempó sem gond neki, tudom ajánlani.
Mindenesetre, ha CX-7 kell, akkor keress egyet, menj, nézd meg személyesen, ellenőriztesd le, stb. Igazából valószínűleg egy megbízható konstrukció.
Abbol a 2.3 turbot meg ne vedd.
Volt 6os mpsem ugyanazzal a motorral , nem akarsz te olyat.
Fogyasztást leszámítva ami 11-15 között alakul nem rossz autó.
Megbízható, jó konstrukció.
Meg kell neki adni a jó minőségű alkatrészeket és olajokat, gyakori csereperiódussal.
Lehet hallani rémhíreket hogy a hajtókar kikukucskál...
De ez nagyrészt annak köszönhető hogy 1-2 ezres fordulaton, magas fokozatban padlógázzal gyorsítottak a tulajok gyakran.
Én 3 ezres fordulat alatt maximum fél gázzal gyorsítók, 3 felett mehet a padló.
De azt hogy városban 1500as fordulaton megyek, majd a várost elhagyva 5.ben, alacsony fordulatról tornászom fel a szekeret 100ra az a legnagyobb motor gyilkolás amit ellehet képzelni ennél az autónál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!