Suzuki swift 1.0 (2001) autonal mitol ingadozhat az alapjarat?
Az elso "tunetek" az voltak, hogy neha az alapjarat leesett 1000-rol 800ra. Aztan most meleg motorral nem is akar indulni, hideggel igen. Volt szerelonel, a gyujtas jo es az injektor is, tehat nem ezzel lesz a gond.
Valami otlet esetleg? Mas tapasztalt mar ilyet? Mi okozhatja?
Ilyen szarok a suzukik, még ha sokan össze csinálják magukat annyira dicsérik.
Volt nekem is , újonnnan vettem és annak is hasonló baja volt, 3 szervizbe vittem és mind azt mondta hogy a suzukik ilyenek !!!
Legszebb volt amikor eladtam, vagyis beszámitották egy másik újba.
Nálunk is ez volt, ez típushiba, de nem végzetes. Nálunk többször is előjött, több okból is.
Nálunk néha leesett 4-500-ra is és olyan rázkódott már az egész autó, borzalmas érzés volt.
Először aksi csere után jött elő. A szerelőnk azt mondta, hogy ilyenkor újra kell tanulnia az alapjáratot, ez szinte mindig megesik ilyenkor. Egy hét furikázás után stabilan beállt 1000 körüli értékre az alapjárat.
A második alkalommal pedig a fojtószelepet és az EGR szelepet kellett kitakarítani, mert el voltak koszolódva nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!