Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.0, 1999 érdemes...

Suzuki Swift 1.0, 1999 érdemes rá költeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 99 es ezres Swiftem, lassan két éve hajtom, nagyon hozzám nőtt szinte semmi bajom sem volt vele viszont közeledik a vizsga, tavaly előtt lazán át ment, viszont egy kis rohadás indult meg a küszöbnél és az anyós ülés alatt, nem túl nagy de elég ahhoz hogy ne menjen át a vizsgán, egyébként minden patika benne. Megéri megcsináltatni szerintetek? Kevés a km is benne és imádom kár lenne veszni hagyni de úgy hallottam elég veszélyesek az árak karosszéria téren.
2020. szept. 10. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

"Megéri megcsináltatni szerintetek?" Megnézeted 2-3 karosszériással személyesen, és kérsz tőlük árajánlatot. Ha neked belefér, megjavítod, ha nem, akkor meg nem.

Tudod, azért kevés a futott km a '99-es Szuziban, mert csak öt jegyű a számlálója. Nyugodtan tegyél elé egy kettest... :D

2020. szept. 10. 16:57
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
64%
Ennyi infobol kar itt a fingot fűreszelni...vidd el egy lakatoshoz az majd megmondja mennyi az annyi te meg majd eldontod ér-e neked annyit
2020. szept. 10. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

ha észszerű a lakatolás költsége akkor igen

Kérdezd meg egy lakatost mennyiért csínálná meg.

Ha amugy tényleg csak eza baja és mondjuk egy 50k ért megoldható a javítás akkor simán megéri hogy 2 évre megkapd ráa müszakit.

Főleg ha nincs pénzed jobb autóra!

2020. szept. 10. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, drágább lenne a javítás, mint az autó. De ne legyél meggyőződve arról, hogy nem megy át. Nekem van egy 97es Swiftem, aminek az alja úgy szét van rohadva, hogy már csak a lélek tartja össze, csak úgy próba-szerencse alapon elvittem műszakira és kis fejcsóválással, de átment. (Kenőpenz nélkül, borravalót csak azután kapott a vizsgáztató, miután átment.)
2020. okt. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!