Ha a BMW iDrive bluetooth-on keresztül nehezen kezeli a telefonom, akkor az azt jelenti, hogy a telefonom bluetooth-a "haldoklik", vagy esetleg az androidot nem szereti?
Figyelt kérdés
Két telefonnal próbáltuk ki, az én androidommal (oneplus 7) és a barátnőm 10-es iPhonejával. Az ő telefonjával minden fasza, a zenét gyorsan lejátsza, a hívás funkció is patentül megy, de az én telefonommal minden olyan nehézkes és lassú. A zenék lejátszása előtt gondolkodnia kell pár másodpercet, ha egy számot felakarok hívni, akkor 10-15 mp is eltelik mire tárcsáz. Most a telefonom rossz, vagy simán csak az iPhone jobban működik vele valamiért?2020. szept. 9. 14:37
1/2 anonim válasza:
A BMW iDrive rendszere az iOS-t részesíti előnyben, legalábbis hivatalosan is mindent az iPhone-al reklámoznak. De szerintem működnie kellene Androidos telefonnal is.
2/2 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy az iOS-t "részesíti előnyben", ezek szabványok, az autó nem tudja milyen os-el kommunikál. Ettől függetlenül valszeg a te telefonod a gond, de jó eséllyel gond lenne vele bármilyen autóban. Az én Google Pixel 4-em teljesen jól működik iDrive-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!