Az androidos telefonom (Samsung j3 2016) és a gépem (win 10) bluetoothon keresztül párosítva vannak, viszont nem tudom őket csatlakoztatni. Valamit én csinálok rosszul, vagy más az oka?
"...párosítva vannak, viszont nem tudom őket csatlakoztatni..."
Ha párosítva vannak, akkor már megtörtént a csatlakoztatás.
"A két eszköz viszont további bluetoothoszos készülékkel is képes csatlakozni, akár egyszerre is."
A bt szerencsére nem korlátozódik 1 kapcsolatra. Anno úgy tanultam, hogy a bt szabvány szerint 8 külön kapcsolatot képes kezelni. Ez nagyon rég volt, azzóta több újabb protokoll is szabványosított lett, tehát elképzelhető hogy ez a szám már nagyobb.
Egyébként mire akarod használni a bt kapcsolatot?
Nagyon rég volt BT -m, akkor így működött:
Jobb klikk a fájlon➡küldés➡Bluetooth -on keresztül.
Bejött egy kis ablak, ahol ki lehetett választani az eszközt, amire küldeni akarom.
Ez egyébként a bluetooth modul programjától függően ez más is lehet.
Ehez hozzá tartozik az is, hogy egyes telefonok úgy működnek, hogy nem teszik láthatóvá a teljes fájlrendszert bt -n, csak azt, amit bt -n fogadtak. Ilyen volt a nagyon régi Nokia N70 -em, amivel utoljára használtam a bt -n keresztüli fájlküldést gépről telóra... Telórol is hasonlóan küldtem fájlt a gépre...
(Azóta több okostelóm is volt és gyorsabbnak találtam a wi-fi -n keresztüli fájl küldözgetést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!