Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 60-nál véletlen 4-es helyett...

60-nál véletlen 4-es helyett rükvercbe váltottam. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

1-2 másodpercig reccsenő hangot hallottam, majd gyorsan 4-esbe raktam. Utána látszólag gond nélkül hazaautóztam 8 km-t.

Jobb elvinni még most megnéztetni a kocsit? Vagy mit évő legyek?

2020. szept. 8. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egymáshoz súrlódtak a különböző sebességű fogaskerekek. Nem lesz baja, de ne csináld ezt sokat, mert legyilkolod a váltót. (hasonló dolog történik a kuplung nélküli váltáskor is)
2020. szept. 8. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg sikerült volna, akkor ott helyben blokkoltad volna az első kerekeket. Ezt azért észreveszed :)

Szerintem nem nyomtad ki eléggé a kuplungot és ezért nem vette be a sebességet (4-est). Ennyitől semmi baja nem lesz.

2020. szept. 8. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12: Nem blokkolta volna. Ha még a kuplungot is ráengedi, akkor is csak annyi történik, hogy visszafelé forogna a motor, ami mondjuk nem túl szerencsés.
2020. szept. 8. 21:03
 14/14 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
#10 ha szétszeded.
2020. szept. 9. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!