Ma lesz a második forgalmi vizsgám.Arra gondoltam hogy ha esetleg fejtörőznék vagy valami olyan játékkal játszanék amin gondolkozni kell lehet hogy jobban menne az odafigyelés?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 07:21
1/10 anonim válasza:
az által, hogy eltereled a figyelmed, miért menne jobban?
2/10 A kérdező kommentje:
Előtte gondoltam pár órával,hogy jobban pörögjön az a hülye agyam..
2020. szept. 8. 08:36
3/10 anonim válasza:
Ülj be egy autóba, anyósülésre, közlekedjetek és folyamatosan mondjad hangosan, hogy mit látsz előtted. Pl: lámpás kereszteződés, zöld jelzés, lehet menni; behajtani tilos tábla, itt nem szabad befordulni; egyirányú utca, a végén balról kell balra fordulni; jobbkezes utca, lassítunk és megadjuk az elsőbbséget, ha kell, stb.
Ez sokat fog segíteni.
4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy sajnos nemigazán van lehetőségem.(pici gyerekeim vannak,farasztó hosszú napokkal) arra az 1 óra vezetésre is nagyon nehezen jutok el :/
2020. szept. 8. 08:47
5/10 anonim válasza:
Helyette inkább aludj egy kicsit többet akkor.
7/10 A kérdező kommentje:
13:50 kor kezdek.Sok jot nem josolok de azert beleadok mindent. :)
2020. szept. 8. 13:22
8/10 A kérdező kommentje:
Megbuktam :(
2020. szept. 8. 15:24
10/10 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos volt a bukás..annyira oda akartam figyelni hogy azért szúrtam el.Padkázás..beálltam a lámpa alá nem láttam hogy mikor indulhatok(én voltam az első)plussz takarásból nem vettem észre időben a gyalogost.Veszek 5 órát aztán ismét vizsga.Nem adom fel.
2020. szept. 8. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!