Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van még megbízható szívó...

Van még megbízható szívó benzines suv vagy egyterű, amit 2014 után is gyártottak?

Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 10:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

Egy büdös rohadt szóval nem mondtam hogy hulladék, vagy megbízhatatlan, csak tényeket mondtam :) Jóóóóóóóval több garanciát ad a Suzuki a turbós motorjaira. És egy rohadt szívó benzines motor se nem elpusztíthatatlan, se nem karbantartás mentes, de még a benzint sem termeli. :)

A következő kommentnél már V8 Mustanggal fogtok 3 literből járni, a dízel autótokkal pedig csak azért jártok benzinkútra, hogy a felesleges gázolajat leszívják belőle.

2020. szept. 8. 18:37
 22/28 A kérdező kommentje:
Pedig úgy látom fogalmad sincs róla, hogy mit beszélsz. :D
2020. szept. 8. 20:17
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Áruld már el hogy miről nincs fogalmam?

Van egy egyliteres, szívós, háromhengeres, picike, könnyű városi autónk (is), ráadásul alig egy éves. Azzal járok vegyesben (országút, kisváros) 6-6,2 literből, pedig az nem egy SUV és a lábam sem nehéz.

Ne mondd már nekem, hogy egy nagyobb, nehezebb, kevésbé áramvonalas, nagyobb hengerűrtartalmű, erősebb, olcsó autóval majd kevesebbet lehet fogyasztani :)

Ha olyan keveset fogyasztana, akkor ezt hagyják meg a motorpalettából és nem az 1,4-es turbóst. Szerinted a Suzukinál mindenki a saját ellensége és csak ti tudjátok itt ketten-hárman a rejtett igazságot? :D

2020. szept. 8. 21:25
 24/28 A kérdező kommentje:
És azért raknak részecskeszűrőt a kocsikra mert úgy szebb a kipufogó. :) Nalátod emiatt ment az 1.6 szívó. Nézz pár fogyasztási adatot róla vagy próbálj ki egyet és utána okoskodj. Addig meg inkább maradj csöndbe, mert nevetés tárgya leszel.
2020. szept. 9. 01:14
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Na, de most akkor komolyan, meséld el, hogy szerinted miért nincs már 1,6 szívó, ha az a tökéletes, tiszta és keveset fogyasztó motor? Komolyan érdekelne.

A gonosz Suzuki mérnökök jól kib..sznak személyesen veled, mert majd 20 éves korában a hatodik tulajnak cserélnie kell egy nyamvadt szűrőt az autóban? (Amit úgysem cserélni fog, hanem kiütteti a fenébe, jó balkáni szokás szerint...)

2020. szept. 9. 13:01
 26/28 A kérdező kommentje:
185e km is tudja az 5,9 fogyasztást. Leír mindent innentől kezdve nincs miről beszélni. 3 hengeres szívóbenzinest meg az vesz aki nem ért hozzá. Ha szenved a kocsi mert 1,2 tonna akkor nyilván többet fog enni, mint egy 1.6 ami könnyedén felviszi az emelkedőn. [link]
2020. szept. 9. 15:58
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

"A tesztautó komputere 5,9 litert mért, de a német Spritmonitor adatai szerint is a 6-7,5 liter közötti értékek a jellemzőek. Ez egy ilyen magas felépítésű crossovernél simán jó."

De legalább olvasd végig, amit küldesz :D

Persze, lehet vele fogasztani sokkal kevesebbet is, ha odafigyelsz és olyan helyen közlekedsz. De az átlagfelhasználó nem 5 literből fog járni. Ha kevesebbet fogyasztana, mint a turbós, AKKOR EZT HAGYJÁK MEG.

Ezt meg hagyjuk már b..sza meg az élet, hogy nem értek hozzá, miközben még a sz..ros cikket sem tudod végigolvasni amit linkelsz, mert egy unatkozó troll vagy, én meg megint bekajáltam egy ilyen okostojás b..rmot. Mi a lóf..szért erőlködik attól egy motor, mert 3 hengeres? Mióta van belső égésű motor, azóta gyártanak 3 hengeres motorokat, akár kis köbcentivel is, kicsi, könnyű autókhoz. Mi a frászkarikának erőlködne egy 800-1000 kg-os autóban egy 60-75 lóerő közötti tipikus szívó 3 hengeres motor? Hát évtizedekig jóóóval gyengébb motorokat tettek, jóóóóval súlyosabb autókba, aztán azok sem erőlködtek. Te láttál már élőben autót amúgy, vagy csak totalcar cikkeket olvasol el FÉLIG?

2020. szept. 9. 22:54
 28/28 A kérdező kommentje:
5,9 liter azaz 6 alatt egy már kopottabb motor majdnem 200e futott autóban? Szerinted egy új motor mennyivel fogyaszt kevesebbet? Mit nem olvastam el szerinted? Ugyan ezt mondtam korábban is.. Légy boldog a szupi 3 hengeres kocsiddal. :D Biztos tartós lesz ekkora szakértelemmel amivel meg lettél áldva...
2020. szept. 9. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!