Klíma nélküli autó vásárlása?
Figyelt kérdés
Használt autót nézek, 15-20 év körülit. A klima nélküli autók jóval olcsóbbak. Számomra annyira nem fontos a klima, inkább legyen az auto makulátlan akkor már, inkább azt fizetem meg. S arra sincs garancia, hogy a klímás autóban a klíma nem adja meg magát pár hónap múlva. Nem Pesten élek, nem autópályázok, napi 20-25 km-t megyek, tehát keveset, szüleim kocsijába is megtudom számolni a kezemen mikor használtam klímát. Mit gondoltok?2020. szept. 7. 08:53
11/11 anonim válasza:
Szerintem aki új korában klíma nélküli autót választott, az meglehetősen spórolós lehetett. Ugyanígy spórolhatott az olajcserékkel, a vásárolt alkatrészekkel (jó a legolcsóbb szűrő, a teszkós olaj, stb), tehát az autó állagmegóvása kapcsán is amit lehet, nem költött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!