Öt millió forintból új autót vagy egy nívósabb használtat vennél ?
"Ha 5 misiért kocsit kéne választani, mit választanál?"
Ha ez lett volna a kérdés, akkor azt írtam volna hogy Volvo V40-S60 vonalon, amelyik a legjobb állapotban van ilyesmi áron.
De nem ez volt, hanem az, hogy én mit csinálnék, így nem ezt írtam, hanem azt, hogy 3-ért vennék egy egyszerű, megbízható használtat, a többit többit meg befektetném.
Ugyanúgy a kérdésre válasz, mert benne van hogy 1) én mit csinálnék, meg az is, hogy 2) használtat vennék vagy újat.
Az ördög a részletekben rejlik, majd legközelebb talán pontosabban fogalmaz, amikor kérdése van.
Viszont az mulatságos, hogy egyből arra gondoltok, hogy biztos csóró vagyok. Miközben csak a motorom valószínűleg többet ér, mint itt sok ember autója.
Senki nem gondolt errre :D. Te vetted magadra.
Direkt úgy írtam, hogy mindkét végletet megemlítsem. Hogy senkit nem érdekel a saját nyomorúságod, vagy luxus életed.
Mindkét véglettel hülye válaszok születhetnek. Ha marha sok pénzem van, akkor az a válasz, hogy nem vennék 5 millióért autót, hanem csak 45-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!