Mi okozhat nyikorgást?
Figyelt kérdés
Ford Focus MK2,hátsó futómű felől,valami nyikorog.Ha pl. Valaki ül be hátra, vagy fekvőrendőrön megyek át.Tudom, hogy menjek szerelőhöz stb. Csak úgy szimplán èrdekelnènek a lehetősègek, tapasztalatok.Lengèscsillapító kizárt, az kb 1 hónapos.Köszönöm a válaszokat!#futómű #Nyikorog a futómű
2020. szept. 6. 18:59
1/3 anonim válasza:
Elfáradtak a szilentek, esetleg a toronycsapágy.
2/3 anonim válasza:
Ne zárd ki a gátlót.
A félórával ezelőtt beépített vadiúj új alkatrészt is oda lehet úgy koccantani, hogy szinte észre sem veszed.
Konkrétan a hátsó gátló alsó felfüggesztése olyan helyen van, és olyan mélyen, hogy egy rossz szögben elkapott járdaszegély is meg tudja rongálni. Ráadásul még túl nagy zajjal sem jár egy ilyen eset.
"Amúgy" kb 100-féle oka lehet a nyikorgásnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Már közben megtaláltam, csak valamièrt nem tudom törölni a kèrdèst.A hátsó stab.pálca volt a ludas.Kicserèltem, ès hála istennek nincs már hangja.Köszi a válaszokat! :)
2020. szept. 9. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!