Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol érdemes autókat nézni?

Hol érdemes autókat nézni?

Figyelt kérdés
Használtautó.hu, Facebook? Gondolom a Facebook azért lehet jobb, mert több a magánszemély hirdető. S úgy vettem észre, hogy a magánszemély olcsóbban árul. Persze ez evidens. Amúgy 307 Peugeot, ami érdekel, 2007 évjárat.
2020. szept. 5. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fb-n én azért szeretem, mert látom a hírdetőt, amúgy meg hahu
2020. szept. 5. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Facebook-on kb. 80%-ban tesók árulnak "patika állapotú" kocsikat.
2020. szept. 5. 23:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, nem ilyen Marketplace, meg hasonlókra gondolok, hanem kifejezetten mondjuk egy, esetemben Peugeot 307 adok-veszek csopira gondolok. Persze ott is lehetnek tesók, de ált. típusra leszűkített csoportban nem nagyon találkozni “tesókkal”. Amúgy meg alap, hogy tőlük nem veszek semmit.
2020. szept. 6. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ilyenket javaslok.

[link]

2020. szept. 6. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem jelent, hogy magánszemély, vagy kereskedő, mindegyikből van tróger.

ami hasznaltauto.hu-n nincs fent az nem is nagyon lehet érdekes.

Ettől függetlenül típus rajongói csoportot érdemes nézni, hátha kifogsz valami fanatikus tulajt, aki árulja a nagy becsben tartott gépét.

2020. szept. 6. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaaj a csoportok! Az a legjobb. Mikor írja a pubi, hogy szeretett megvigyázott kitűnő drága autócskám eladó, fájó szívvel. S-el kezdődő rendszámmal...

2020. szept. 6. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Nyilván van ilyen is... Ezek ugyanezzel a szöveggel vannak fent a használtautón is. Pláne egy tucatautónál. Az enyém viszonylag ritka, a kivételes darabok nagyrészt csoporton belül cserélnek gazdát...
2020. szept. 6. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Külföldi autók szóba se jöhetnek. A kedvencem amúgy, amikor úgy hirdetnek autót, hogy kipróbálhatom... UTASKÉNT. Wtf? Ja, vagy fél, hogy valami kiderül, ha jobban meghajtom próbából. Ez a kedvencem, igaz, nem 307-es [link]
2020. szept. 6. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: Jó nagy hülyeséget csinálsz. A kínálat fele kintről jött. Lehet nem most, lehet nem te leszel az első hazai tulaj, de attól még import

Egyébként én se engedném át senkinek a volánt. Ültetett autóm van, nem is harmatgyenge. Én nem kockáztatom azt, hogy valami hülye odacsukja valahova, vagy szimplán fennakad vele valahol. Akinek nem tetszik, így járt. Természetesen elvinném bárhova átvizsgáltatni, ha az érdeklődő akarja.

Amit linkeltél az a vicc kategória '03-as dízel 160.000 km-rel. Klíma jó, csak nincs benne gáz, persze, 10.000-ért nem töltette fel egész nyáron, biztos annyi baja van, szarvast fogott, igényesen megcsinálva, Ehhez képest új motorháztető és új lámpák vannak benne. Tehát a szarvasos baleseten kívül más is volt vele. Vizesen fényképezve, hogy szebben mutasson...

2020. szept. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!