Melyik trafipaxdetektor appot ajanljátok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 4. 23:52
3/14 anonim válasza:
Sokak szerint a Waze, én a traffi huntert kedvelem.
4/14 anonim válasza:
Nálam andol vált be . Nem keresem én a trafit igaz 280 ezer volt viszont azóta annyit többször spóroltam igen radar blokkolóval járok ez mindig meg bízhatóbb mint bármi alkalmazás és létezik belőle sima előre jelző is akinek az kell az sokkal olcsóbb
5/14 anonim válasza:
Magyarországon teljesen felesleges.
100 alatt 15-tel, 100 felett 20-szal túllépheted gyakorlatilag büntetlenül.
Ha ez nem elég neked, akkor vágd ketté a jogsidat.
6/14 A kérdező kommentje:
Es majd fizeted a rezsimet kajamat stb-t?
2020. szept. 5. 08:53
7/14 anonim válasza:
Miért kéne fizetnem? Ha lakott területen a 65 km/h, autópályán a 150 km/h nem elég neked, akkor olyan fontos ember lehetsz, hogy azt a pár tízezer Ft-ot mellényzsebből kifizeted.
8/14 anonim válasza:
Detektor felesleges, mire jelez be vagy mérve
9/14 A kérdező kommentje:
"Miért kéne fizetnem" mert osszevagattad az engedelyemet
2020. szept. 5. 10:09
10/14 A kérdező kommentje:
"/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne fizetnem? Ha lakott területen a 65 km/h, autópályán a 150 km/h nem elég neked, akkor olyan fontos ember lehetsz, hogy azt a pár tízezer Ft-ot mellényzsebből kifizeted" ja hogy bem is tudod mirol van szo. Az mas, akkor neked szabad
2020. szept. 5. 10:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!