4 kereke van, gurul (nem kell tolni), és a leendő csajod is bele fér kényelmesen, nem ronda, nem rohad, és még a keretedbe is belefér, de én a helyedben nyitnék egy bankszámál szaporítanám a pénzem egy darabig mondjuk 2- 2, 5 millióig és ezt venném
Na, akkor figyelj! Leírom neked milyen egy csajozós autó. Alap, hogy ne legyen szétrohadva a kasztni. Lehet egy 10-15 éves autó is csajozós autó. Na szóval, mindig legyen tiszta kívűl-belül, legyen igényes autó(nem BMW, lehet egy LADA is igényes), a tankja legyen legalább félig töltve üzemanyaggal, mindig gondozd az autót, tartsd karban és normálisan vezesd ne állatkodjál vele, hogy te milyen vagányul vezetsz. A vagány motorbőgetős kihúzatós nagy fordulatszámig vezetési stílus inkább visszataszító mint vonzó egy lány számára.
Nekem egy 12 éves Skoda Octaviám van. 20/F
2012. aug. 21. 12:27
27/29 anonim válasza:
Chrysler PT Cruiser... Ha van rá lehetőség, németországból olcsón lehet hozni.... :D szídják ezeket az autókat, de valójában marhajó.. Az igaz, hogy akkora ívben kanyarodik mint egy traktor, de az mellékes..
www.mobile.de !!
2012. aug. 24. 22:22
28/29 anonim válasza:
Ajánlom neked a mini morrist, más néven Mini city 1000. Kis aranyos autó, mr beannek is olyan volt a sorozatban (nem tudom nézted-e), 600 ezerért jó minőségűt kapsz :)
2012. aug. 27. 11:07
29/29 anonim válasza:
dodge avenger 1995 körüli,dodge interpid 1993-98 esetleg stealth 1992, pontiac valami régi trans am-firebird lehetőleg ne KITT-et, cadillac sts 1993, ezek nem kerülnek valami sokba csak nagy a ménes, de állítólag annyira sokat nem fogyasztanak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!