Gondolom azok szólják le a legjobban, akiknek nem az a legnagyobb gondjuk, h mivel menjenek csajozni.
Béla te meg vegyél a vállalkozó 18éves kisfiadnak, 200le-s kombit, had verje vele a nyálát
2010. aug. 5. 23:12
12/29 anonim válasza:
Nem szeretnélek megsérteni, de ennyiért nem nagyon kapsz "csajozós" autót. Szerintem minimum egy 2010es BWMtől kezdődik a csajozós szint :)
2010. aug. 5. 23:13
13/29 anonim válasza:
Annyiért már szerintem vehetsz egy Opel Calibrát, viszont az állapota kérdéses, úgyhogy lehet, kell még egy kis pénz a felújítására. Amúgy régen rossz,ha a csaj a kocsi miatt van veled.
2010. aug. 5. 23:15
14/29 anonim válasza:
Valamilyen cabrio. Pl renault 19. Nem fiatal, de szép és megy.
2010. aug. 5. 23:19
15/29 anonim válasza:
22.42 Elnézést, de mi az a kasztli?? Rem nem azt akartad mondani,amire én gondolok xD
Ez egy vadállat. Pláne ennyiért. Csak iszonyatosan sokat eszik, és szerintem fenntartani elég húzós lesz.
2010. aug. 5. 23:27
17/29 Beviz Elek válasza:
Nem a kocsival kell csajozni. Az csak egy plusz, ami nem árt ha van.
Én amikor meg akartam venni az első autóm, kinéztem egy Calibrát optikai tuninggal. Hát ugye egyből szerelmes lettem belé. Apum lebeszélt róla, inkább ajánlott egy Suzukit -.-'
Végülis a Suzukit vettem meg, ami 1000 ccm :'D , de a biztosítás kevés, és 1 év alatt egy csak biztosíték ment benne tönkre. (na meg ugye 94-es és szét van rohadva)
Gyorsan pakoltam bele tuc-tuc zenét, meg kék ledeket. Szóval egy ilyen autó is lehet "csajozós" kocsi, amíg megy... (sajnos elhagytam az elejéből egy darabot :'( )
20/f
2010. aug. 6. 07:29
18/29 anonim válasza:
xDXDDX ez tetszik. szerezz egy opel vectrát, vagy astrát van benne hely lehet kurálni szal az is megfelelő lenne számodra :D
2010. aug. 6. 11:23
19/29 anonim válasza:
A volántól vegyél egy régi Ikarust. Tudod mennyi nő belefér??? Tuti menő.
2010. aug. 6. 12:06
20/29 anonim válasza:
23:27 : Ez nagyon öreg már , meg eléggé le lett harcolva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!